Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma ništa sve jasno ko dan ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
za divno cudo...nista
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma ništa me više ne može iznervirat...oguglala na sve... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Javila se Anđelka Merkel, premijerka Njemačke, da neće doći na feštu od ulaska naše razjebane države u EU, pa joj Zoks brže bolje poslao telegram... vaše je samo da se skoncentriren dok gečiten... njemački je lagan jezik:
"Majne Anđelka
Ih habe gečuo da du niks gekomen aus ojere gefešten. Warum, majka ga gefiksirala? Ih habe gepripremen svega po etvas. Geimaden auf fešten svakakvih gepjesmen... geMIGpreleten und geMIGkatapultiren piloten, unda geMIG eksplodiren aus geobližnja njiven. Ih veri mač žao da du bist niks genazočen. Pa gejeben mu majken, el možen što geuraden da du gekomen? Vesna Gepusićkem haben gerekla da niks gedrmen glavom ljevo desno ko genadrogiren gusken... ona geobećaven da niks gedrmen, samo da ti gedođen! Čačić is aus bajbukanen, tako da niks gebrigen. Karamarko geionako niks moći gereći slova "Č"... "Ž"... "Š"... ales sloven mit gekvačica, und du niks gezabrinuten biti! Geajde dođen, muti ga fiksen! Wir haben gepripremen vatrometen, und auf ponoć wir gežderačinen ka getuljan pingvinen!
Anđelka, bite, gedođen gemajken ga jeben!"
Bloger Krule ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jes istina, njemacki je bas lagan za citati gemajken gajeben 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Nista, za divno cudo.Radujem se tome
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Pic... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ( e svaka čast skoro se nisam tako smejala inače iznerviralo me to .. što je sutra trebala da bude dodela knjizica i onda danas u 17 i 30 saznama da je ipak danas u 18h ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|