Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
zasto moras, uhodite? Je l uzvraceno? Mozda bas volis zato sto nije.....mozda ne zasluzuje. Slusaj tisvoju tetku Megi Savetu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
tetka megi niko me ne tera sta da ti kazem zensko celjade prokleto ko te nece ti ga oces,to mi je onaj gen sto vucem iz sela pa stvari radim iz inata ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Isti smo ćoroskopski znak tako da te u potpunosti razumem a je l slobodan? a zatso te ne voli> ja da sam musko zavolela bih te lako,umiljata si iako imas dubok glas ahahahah
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Isti smo ćoroskopski znak tako da te u potpunosti razumem a je l slobodan? a zatso te ne voli> ja da sam musko zavolela bih te lako,umiljata si iako imas dubok glas ahahahah ne znam i ja se pitam ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jesi ti njemu rekla te carobne reci "Volim te" ? mozda je zbrisao, mozda se uplasio da ces ga zaprositi aahahha
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
megi na pogresnoj smo temi ovde se nesto kaze ooooo jbte,ja otkad pocesmo o ljubavi totalno izgubih kompas eto vidis,docaravam ti u hodu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Samo nek ti je glava na ramenima, pa makar i prazna,a kompas se lako pronadje,imas kod Kineza:)) nego, znas......evo da kazem....volela bih da imam Kinesku bebu....tako sumi preslatke,a tebi?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Samo nek ti je glava na ramenima, pa makar i prazna,a kompas se lako pronadje,imas kod Kineza:)) nego, znas......evo da kazem....volela bih da imam Kinesku bebu....tako sumi preslatke,a tebi? moras si pod hitno naci nekog kineza
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Neka fala, sta treba da im jedem burek sa glave ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zamisli imas muza kineza, ajme majko, pa jednom rukom bih ga mogla zadavit ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
auuuuuu al si nocas agresivna ahahahaha kad se setim naseg razgovora telefonom majke mi tesko mi da te uklopim
|
|
|
|
|
|