Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zanima me, jesi li volela nekog,mozda i sada volis? I kakav je osjecaj ,bar malo priblizi? I kakav je prvi sex? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Zanima me, jesi li volela nekog,mozda i sada volis? I kakav je osjecaj ,bar malo priblizi? I kakav je prvi sex? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pihhh cuj jesam li ,no sta sam i sad volim i bogami volecu prvi i nije bio nesto,pravo da ti kazem ne secam ga se sto me to pitas? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa pitam te da bih mi odgovorila,ocigledno....aha znaci volis, sebe ili nekog drugog? i nisi mi opisala osjecaj de malo ukljuci i svoju romanticnu stranu
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
volim nekoga,tacnije volim vise njih ali posto mi je jasno u kom pravcu ciljas tako je volim nekoga sta da ti kazem po malo mi deluje ko sumski pozar sva sreca kad me tako uvati izadjem malo iz kuce pa se oladim
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa je l taj neko voli tebe? ako ti treba pomoc,bacanje magije da te zavoli,samo reci,tu sam:)) sumski pozar, to znaci voleti nekog? auu jbt kolki tebi racun za vodu dolazi? ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ne razumes pesnicki receno to lisce u mojim krosnjama zatreperi i plane
pises neku pricu?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ali zelim da razumem:)) ma jok, pokusacu napisat kad i kod mene plane vatra kaokod tebe:) De she,bas si stipsa,neces podelis to sa mnom:))
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sta bre? mislis taj osecaj hmmm ne da se opisati
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
daa, ne razumem te dve reci. A zasto volis tog nekog?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: daa, ne razumem te dve reci. A zasto volis tog nekog? zato sto moram
|
|
|
|
|
|