Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
U kasne sate najbolje otvaram dusu znas ono kad si sam,najlakse je:)) kao kad odes sam negde i pustis suzu:) da drugi ne vide
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ja kad mi se place placem
aj reci jos nesto
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
sta te zanima?
Places pred drugima?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sto da ne,moje suze moja stvar pa nesto iskreno ako ti je vec vreme za otvaranje duse
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
u vezi plakanja......ne,nikada ne placem pred drugima,mene to sramota, al desilo se bas pre neki dan da sam plakala pred drugaricom ,i ona uz mene ja ne pokazujem nikakva osecanja zato mi i rodjena kaze "tebe nikad niko nece voleti budes li takva" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: u vezi plakanja......ne,nikada ne placem pred drugima,mene to sramota, al desilo se bas pre neki dan da sam plakala pred drugaricom ,i ona uz mene ja ne pokazujem nikakva osecanja zato mi i rodjena kaze "tebe nikad niko nece voleti budes li takva" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a ovaj tvoj jel te voli il jok?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mislim da me ne voli a ne znam sto se to odjednom promenilo,preko noci, vidis li ti to moja She
hajde otvori se sad ti:))
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
moram da ti kazem da se ja otvaram samo u cetri zida,idealno bi bilo da bude toplo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
evo ovde su 4 zida otvori se u 4 oka bez svedoka a jesi neka, izvlacis iz mene kad sam pod dejstvom alkohola i vozam se forumom, a ja kad tebe pitam nesto,ti meni sipak a imas bogat zivot,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nemam pojma sta te zanima moras da budes konkretna?
|
|
|
|
|
|