Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kao i svako jutro odvozala bajs 60 minits ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Opla....dovodimo se u formu sve mi se cini da se ti spremans za USA  jel to kucni bajs ili ides vani pa se vozas?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kucni, a onaj drugi nema sanse da sednem polomila bi se samo tako ne mogu da zamislim dan da mi pocne bez bajsa
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to ej super navika Iskra....i to jutarnji trening samo da si disciplinirana jer ja znam puno njih koji su ga kupili, ili orbiter ili biciklo pa im nakon odredjenog vremena sluzi kao vjesalica za ves heheh
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
znam.. pa kod mene je stajao 5 meseci dok se nisam nakanila i to sve od sutra do sutra.. ja sam za sve disciplinovana sem za duVan.. 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nema veze ja volim da pusim, i uzivam .. ne pada mi na pamet da prestajem odnosno bilo bi to lijepo...ali ne razmisljam vise o tome tezak je to proces za mene ako smisle neku tabletu koju popijes i prestanes, onda bih je prva popila ali ici na odvikavanje pa prolaziti onu torturu..ma bjezi brate uzivam..pa dok ide ide, kad ne bude islo caooo...vidimo se u nekom drugom zivotu 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Odradila svoje na poslu i do kraja pročitala knjigu za ispit...između te dvije radnje, umirala od bolova u desnom bubregu. Slijedi: Čitanje nove knjige za ispit!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
napisacu da sam bila veoma,veoma vredna i ako se zna da je mene tesko zadovoljiti ona izjava u prvom redu mnogo znaci
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hvalite me usta moja 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i ja sam bila danas jako vredna ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|