Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
zaboravih citati ovog lopatara, pa dodajem upravo casual je napisao: komsinice uocavas razliku, pametnica si ti  naime, razlika je u tome da jedan drzavni pokret pomognut medijima dobije ovakav odgovor za anale  zamisli, pile, smederevac, panda, gdin Rajkovic (sad mu nije nista) ne daju titulu... instuticija, tradicija, ljubav i inat protiv drzavnog projekta. "uzalud trud..."  begaj bre lopataru ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) vec ste poceli da kukate kako "vrh" naredjuje, smislite nesto pametnije i originalnije ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma pusti drzavu i vrh, i ko naredjuje poenta je da smo vas ukanalili sa ovim odgovorima, dva smo razlicita univerzuma kao navijaci  zaista oridjidji i neprocenjivo, na pokret i smisljenu propagandnu akciju, dobijes odgovor da baka, beba i dve Nede ne daju titulu  i da, Komsinice, marakana je u Brazilu 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
niste ni malo originalni ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) vidis kako pecurke urode plodom ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ocete rasad? ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
a o kakvoj tituli se radi
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahahhahahhaha....e sad placem od smijeha  vidi njih dvoje molim te kako ste ''slatko'' nabrijani ali dobre vam te fore sa slikama
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ee jeste dobra je fora sad cu i ja da slikam nesti za Zvezdu NE DAMO TITULU Pedlazem iskri da stavi Velji papir u ruku:)) e to bi bila slika....vrh
Izmjena: ne u ruku,u sape
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i ja cu da uslikama odavde...strazarima cu da dadnem u ruke natpis obavezno s osmijehom samo jos da se odlucim koji natpis 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
|