Autoru |
Poruka |
Mrazko Mazić
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 23:07 Postovi: 513 Lokacija: Xanadu
|
Jes vala i ja u slagalici na fejsu sve češće govorim da je važno učestvovati ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) , dal me ova zima zaglupela, dal ovi forumi, ili sam oduvek takav bio a tek sad skonto jbm li ga ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Emanuella je napisao: jel? sto ne rece Mojne nikad nisi dostupna, uključi mobilni
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
eo sad cu
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SJAJNA je napisao: mrzim beli luk..bljak vampirica
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Mislim da niko ne shvata moje predloge...Mnogo su neozbiljni...Ne produbljuju pogled u predlog. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
koji predlozi za sex me ne planiraj nisam in d mud ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: koji predlozi za sex me ne planiraj nisam in d mud ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Za takve stvari u pravom društvu teško da čovek može da ne bude in d mud, ovako kuckajući na forumu teško da može da bude ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ KAD ZAĆUTIM, OKRENEM SE I ODEM, TO NE ZNAČI DA SI TI POBEDIO. TO ZNAČI DA VIŠE NISI VREDAN MOG VREMENA.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
ženke vole forum jer su nedodirljive
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
imam temperaturu i smrdim na bjeli lukac vjeruj nisam in d mud ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
Mrazko Mazić
|
|

rang

|
Mojne je napisao: ženke vole forum jer su nedodirljive Misliš ... jbm li ga mene koliko memorija pamćenja služi nije baš da vole da su nedodirljive ... doduše u pitanju je RL, a i rekoh sećanje ume varljivo da bude ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|