|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Jaooj,Lila Pa dal je moguće da i ti koristiš jednu,tako glupu reč,kao što je opušteno? 
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
SHE je napisao: Jaooj,Lila Pa dal je moguće da i ti koristiš jednu,tako glupu reč,kao što je opušteno?  to je najbolja rec sto se tice foruma (moje misljenje).Forum je mesto gde se pre svega zabavis ako mi je lepo onda sam tu ako ne nema me i to je to. Pa zar se nervirati radi necega ili nekoga sa one strane monitora niti cujes niti vidis. Odoh sada na pijacu i suvise sam se raspisala. Sve vas ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Lila je napisao: SHE je napisao: Jaooj,Lila Pa dal je moguće da i ti koristiš jednu,tako glupu reč,kao što je opušteno?  to je najbolja rec sto se tice foruma (moje misljenje).Forum je mesto gde se pre svega zabavis ako mi je lepo onda sam tu ako ne nema me i to je to. Pa zar se nervirati radi necega ili nekoga sa one strane monitora niti cujes niti vidis. Odoh sada na pijacu i suvise sam se raspisala. Sve vas ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) E to je to. Stvar je koliko sebi dopustis da te necije rijeci pogode..od nekoga tamo iza monitora, nekog nicka. Moze uvijek ako si takva osoba i sve citas naopako i osobno...ali ako je opsutena osoba u pitanju, nasmijat ce se, saljivo odgovoriti, saliti se na svoj racun...zabaviti se...u suprotnom pucas ko kokica  Cao Lila...sretno pijacarenje ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Наравно г-ђа Лила, "стрпљен јесте спашен", ал на крају, када се све те речи које јесу остале иза зуба саберу, онај ко је ћутао испадне глуп и "овца за шишање"( мислим на форум...) не нервирам се али ме нека "слова" баш опрље жестоко... да, дотичу ме речи и док ме буду дотицале дотле сам човек (све се може рећи, само је битан начин и ред речи у реченици), не желим ни да мислим о себи у контексту "не дотицања" речи, згадила би се сама себе
с тога јесам на форуму научила баш то да прећутим
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
U ovom slučaju se slažem sa Vuki. Neke reče se prećute ali neke i ne. Čitaš tako i čitaš pa se pitaš "Pa dokle majku mu?" Za mene je licemerno smeškati se i praviti kako je sve sjajno i bajno i svi smo super a sa druge strane uopšte nije tako. Ja sam uvek bila za ono - Bolje mi reci šta imaš i ja ću tebi pa da vidimo gde smo, ako možemo - možemo, a ako ne, šta sad, hvala lepo i dovidjenja. I još nešto...kada posle toliko vremena provedenih ovde pročitam reči "tamo neko iza monitora" da prostite sere mi se, svi smo mi od krvi i mesa i svakome ovde je nekad nesto smetalo, pogodilo ga, uvdredilo, pali smo u vatru, ili nismo dosli zbog nekih pisanja i desavanja na forumu. Sa nekima smo se upoznali jer baš "taj tamo neko" je osoba koja sedi iza slova i sa kojom smo se virtualno smejali i dopala nam se, istot ako "tamo neka osoba" nam se nije dopala, normala. I prestanite da lupetate kako vas nista ne dotice, kako se samo salite. Jeste, treba se samo saliti, ali i ovo je deo života, i kako i u životu nije sve savrseno tako nije ni ovde i ne moze biti i ne bi ni valjalo da je tako. Ako provedete 2h na forumu od dana koji ima 24h, a ovo je sve "tamo neko" onda vaš dan traje 22h i puj pike ne važi, e pa malo trt, rekla bi Megi. To je to na ovu temu, idem pijem kofi ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E pa jbg sada...ne treba se hvatati ni za svaku rijec ako se vec znamo ihaha vremena i pisemo skupa. Ja kad napisem stoko, kozo, lazes, bezobrazan si ili sta vec..opet gledam kome to napiem i u kakvom kontekstu, obracam paznju jer se eto znamo ihaha pa znamo kako ko dise i kako ko prihvata ta slova. Ne mozes biti isti sa svima, jer kao sto rece, neko ti se svidio, neko nije, s nekim imas pricu s nekim nemas.... S obzirom da se pricalo o negativnom kontekstu tj povrijedjivanju od ljudi iza ekrana, takvi ljudi za mene i nisu nista drugo nego 'neki tamo iza monitora'...oni ostali naravno da nisu u toj kategoriji. A o presucivanju ne bih da pricam....nisam se pronasla u toj izjavi. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma svasta ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Iskra je napisao: ma svasta ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) aj reci sta majke ti?
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
SHE je napisao: Iskra je napisao: ma svasta ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) aj reci sta majke ti? sta da ti kazem hahahha, sto sama nisi videla ili osetila sumnjam da si u reali takva kao na forumu u reali sigurno se mnogim ljudma ne bi ni javila ..cim bi ih pogledala sve bi ti bilo jasno dok u ovoj zatvorenoj kutiji svi su ti isti dok se ne pokaze drugacije mnogima ovo ovde djoe ventil da isprazne svoju energiju negativnu dok se neki pa napune pozitivnom energijom zavisi od osobe ovde je najlakše popljuvati nekoga.. jer je to IN valjda ebem ga otkud znam Ovde si ono sto sve u reali nisi i sto ne nozes da budes ajd dosta sam ti odgovorila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 36 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|