| Autoru |
Poruka |
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
joj moram ici po cigare, al cekam da cujem detalje od Gigi..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Dobrostojeci dok je trijezan a kad se "ubije"od alkohola,onda je lošestojeći,buhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
joj ovog Pitta
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Julia je napisao: GiGi je napisao: Mislim da imam jednog koji se uklapa u taj profil Julia... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) čak je i dobrostojeći... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Gigi...pucaj...daj malo detaljnije.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sin jedinac...dvije kuće su njegove...jedna na moru, jedna u gorju...ćelav...nekih 36 godina...rođak mojih rođaka ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia u selo gdje se rodio, ima ovdje kucu i u Americi, onako dobar je covjek i u dusi Idealan je za tebe ja mislim visok je, zgodan , tamna kosa, tamne oci samo vuce ga nostalgija za selom morala bi preko ljeta ici tamo i cuvati bar ovce ahahah
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Eh sad Megi...prešišala si moj prijedlog...ovce su ipak ovce...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Julia u selo gdje se rodio, ima ovdje kucu i u Americi, onako dobar je covjek i u dusi Idealan je za tebe ja mislim visok je, zgodan , tamna kosa, tamne oci samo vuce ga nostalgija za selom morala bi preko ljeta ici tamo i cuvati bar ovce ahahah Jbote Megi taj je za tebe potaman,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
od njih dobije dosta vune ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) za carape Ma Gigi , vec vidim da ce Julija izabrat tvoj predlog Cestitam na pobedi:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
[/quote] GiGi je napisao: Julia je napisao: GiGi je napisao: Mislim da imam jednog koji se uklapa u taj profil Julia... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) čak je i dobrostojeći... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Gigi...pucaj...daj malo detaljnije.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sin jedinac...dvije kuće su njegove...jedna na moru, jedna u gorju...ćelav...nekih 36 godina...rođak mojih rođaka ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) MeGi je napisao: Julia u selo gdje se rodio, ima ovdje kucu i u Americi, onako dobar je covjek i u dusi Idealan je za tebe ja mislim visok je, zgodan , tamna kosa, tamne oci samo vuce ga nostalgija za selom morala bi preko ljeta ici tamo i cuvati bar ovce ahahah joj joj vas dve..Pa sto cutite do sad.. bogme..dobar i jedan i drugi predlog.. znaci na prvi pogled..nije lose.. Ajmo dalje.. Megi kolko taj tvoj ima godina?? Uffff..ovaj Gigin..celav..tacno moj tip
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
jojj..sta vi meni radite..tacno sam znala da sam hebene srece..ill nema nijednog..ili ne mogu da se odlucim
|
|
|
|
|
|
|
|