| Autoru |
Poruka |
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
hvala ĐiĐi ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Iskra je napisao: znači plaža puna lepote  Paaa...kako za koga...  Ovisi kakve tipove voliš...šarmantne Engleze, kršne Njemce ili profinjene Francuze? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ček da razmislim malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: pa Talijana je inace manje vec zadnjih par godina...mozda 2-3 Istra mozda jos i ne osjeti, blizu je..ali onaj juzniji dio Dalmacije itekako... dole bosanci haraju  Dobro da...u Istri uvijek ima Talijana...ovdje na Rabu ih je nešto bilo, ali ne previše... Ja samo znam da gdje god odem uvijek ima Njemaca...  A Bosanaca ima...i Srba...al ih doživljavam ko domaće... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: hvala ĐiĐi ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) Opa...i ruža je tu... 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
profinjene francuze  ...ja cu njih
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa da meni ostanu kršni nemci jel.. ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra...a šarmantni Englezi ništa...a?  Ima i pokoja Čehinja za Bossa... 
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Čuj šarmantni Englezi ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif) , a Čehinje su ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Što fali Englezima?
|
|
|
|
|
|
|
|