| Autoru |
Poruka |
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: ma, razumem ga donekle..al samo donekle.. al ne razumem kako ne moze da suzbije malo taj nalet ljubomore u sebi..i da ne kvari drugima par trenutaka zadovoljstva...  gdje je ona tema "postovi za pamćenje" @Niki, pozzz
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Gigi ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) hvala ti ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) si veeeeeeeeliko
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
NikiRiki, vidis ti kako se ja ne dam dugoj, ni jednoj
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Pic pozz i tebi Mili Duso nemam reci , prosto sva slova mi se zabise u grlo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Julia je napisao: ne budi prosta
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Julia je napisao: ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e a zamisli da su otrovne iglice ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) puj puj daleko bilo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
zasto prosta...zamisli da je jela pa joj zapeo komad mesa u grlu...ili se zagrcnula sokom...
jbt..ti stalno mislis na nesto..tamo..bezobrazno
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
|
|