| Autoru |
Poruka |
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
I ja ne volim bazene.Nesto mi ne odgovaraju.miris vode me ubija, vise volim reku ili more. ako ti je tako blizu mozes svaki dan na kupanjac.Blago tebi 
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja također ne preferiram bazene...zadnji put sam se u bazenu kupala na maturalcu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
GiGi je napisao: Ja također ne preferiram bazene...zadnji put sam se u bazenu kupala na maturalcu...  ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja sam bio na bazenu kao klinac... Ne znam ni zašto sam išao, ali sada mi ne pada na pamet... Kada uđem u vodu hoću kao čovek da se opustim, a ne da mislim da li će neko da mi skoči na glavu... Svaki dan ću da idem... Dok je još lepog vremena...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Odi da...rekli su da će od sredine osmog mjeseca temperature polako padat...barem tu kod nas... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Do 20-og avgusta ne očekuje se da će dnevne temprerature pasti ispod 30, što mi daje vremena da se lepo izbrčkam
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Do 20-og avgusta ne očekuje se da će dnevne temprerature pasti ispod 30, što mi daje vremena da se lepo izbrčkam
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Gigi daj da Bog cuje tvoje reci za kisu....Ali cisto sumljam.Kod nas kazu da ce do 10.8. biti i do 40 stepeni ![[strah.gif] [strah.gif]](./images/smilies/strah.gif)
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A dobro da...ispod 30 vjerojatno neće ići tako brzo...ma kad kažu da će bit 30 stupnjeva to ja gledam ko osvježenje...naspram današnjih 38... 
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Jeste... Mi smo se adaptirali na najgore vrućine i za nas je 40 stepeni prava vrućina dok bi se Norvežani, Šveđani... onesvestili već na 30...
|
|
|
|
|
|
|
|