| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Žex...prekrasno je...lijepe slikice... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bome i je...  Ja sam danas bila na plaži...i što? Pa ne možeš se normalno ni sunčat koliko prži...svakih 5 minuta ustani i u more...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hvala... Meni je superiška da se brčkam u reci, a puno ljudi izbegava pa ide na gradski bazen... Meni je kupanjac na bazenu bez veze... Ovde je super za rashlađivanje... Još pređem sa suprotne strane brane i onda stojim ispod ovih slapova... Uživancija za mišiće... Ovde na slici i nije neki pad vode, ali je danas bio baš veliki, pa me je ''mesio'' propisno 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma što fali rijekama...ja sam se uvijek kupala u rijeci kad sam odlazila kod bake...bude baš lijepo i osvježavajuće... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
odoh ja malo da ispružim stare koske budite mi pozdravljeni, pišemo se kasnije Gigić cmokic za tebe
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Žex i ja sam kao devojcica volela da odlazim kod bake i deke na selo pa smo se tamo kupali u reci.to je bas super. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskrice, tipkamo se...uživaj ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pozdravče Iskra
U pravu si GIGI... Reka je tekuća i uvek će bolje da osveži od mlakog hlorisanog bazena u kome ko zna šta rade mala dečica... heh
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Čupka je napisao: Žex i ja sam kao devojcica volela da odlazim kod bake i deke na selo pa smo se tamo kupali u reci.to je bas super. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Zašto da ne iskoristim kada je plaža na slikama koje sam postavio nepunih pet minuta biciklom od moje kuće... Bazen je malo bliži, ali ne pada mi na pamet da se tamo pržim. Još nema ni hlada, a u bazenu kao da su mravi. Nema mesta da se pomeriš, a kamoli da zaplivaš kako dolikuje
|
|
|
|
|
|
|
|