| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
evo dosla plavusa ... sad mogu i da idem heheh :*
sad ce i Pitt.. odmah da ti kazem da stalno za tebe pita
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
o Maleni moj ljubi teta svaki dobro ocrtani misic uhhh dobar si ko zdravlje
evo malo upala da vidim sta ima ti?
e da cek da okacim sliku od sinoc na atributima
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
volim ovaj film..ali baaass davaj nam slika....svjezeg mesaaaaa...ali nemoj da si sama na slikama hajde sa onom drugom s kojom si bila
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Iskra je napisao: *Twilight* je napisao: [pozz.gif] a bre sad ti poslah kofi na spomenar e ko lutka si na onoj slikici na atributima davaj recepat kako da oslabim ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif) Iskra ako ti kazem recept nece valjati za tvoje srce a i ti si zena udata Hvala za kaFeto  Moli okacila ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
neka Tw..ne izazivaj ne prizivaj  eno ti skype..tamo ga trazi heheh
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
*Twilight* je napisao: Iskra je napisao: *Twilight* je napisao: [pozz.gif] a bre sad ti poslah kofi na spomenar e ko lutka si na onoj slikici na atributima davaj recepat kako da oslabim ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif) Iskra ako ti kazem recept nece valjati za tvoje srce a i ti si zena udata Hvala za kaFeto  Moli okacila ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif) MiSliš da za moje trte nije da vozim baciklO ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
di pobegoste sad ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sam tuDE vrtim se okolo...ali cu da idem veceras imam svatove Iskra...msm pozvana sma u prave domace africke svatove 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
divno Molenče.. želim ti lep provod ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) pa da nam pričaš kako je bilo odoh ja ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|