| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
verovali il ne ni ja ne mogu da verujem da je toliko prošlo dok smo se okrenuli ..prošlo 20 god. sam imala kad sam se udala sad 48 auuuuu ček da popijem jednu če mi bude lakše ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
danas sam odlucila da vas gotivim
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
jučer čitam 64 godine u braku ona umrla ujutro, on isti dan nekoliko sati nakon nje (djeca mu nisu rekla da je umrla) slučajnost???
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo ..čuj danas pa mi tebe uvek ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Iskra je napisao: verovali il ne ni ja ne mogu da verujem da je toliko prošlo dok smo se okrenuli ..prošlo 20 god. sam imala kad sam se udala sad 48 auuuuu ček da popijem jednu če mi bude lakše ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mene vise zanima hmmm..ne smijem da pitam hehe sta reci....zivjela!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 aj u zdravlje 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Picard je napisao: jučer čitam 64 godine u braku ona umrla ujutro, on isti dan nekoliko sati nakon nje (djeca mu nisu rekla da je umrla) slučajnost??? ne, ljubav ili ono više od ljubavi bezuslovnost dva čoveka povezanih kosmičkim energijama bar ja volim ovako da verujem
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: Iskra je napisao: verovali il ne ni ja ne mogu da verujem da je toliko prošlo dok smo se okrenuli ..prošlo 20 god. sam imala kad sam se udala sad 48 auuuuu ček da popijem jednu če mi bude lakše ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mene vise zanima hmmm..ne smijem da pitam hehe sta reci....zivjela!! Pitaj ako kogu ja ču odgovorim ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena bas je gotivna pesma sto si je postavila 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iskra ti jedina imas pravo pisat na temi "Sta je ljubav"
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|