| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena moram prvo pitati Senku, smijel li joj poslati link foruma. Kao fora slobodno nek dodje i ovdje da se reklamira ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MeGi je napisao: ukucajte ovo na google Samanta Milenkovic fen pejđja gledam slike, citam komentare i umirem od smjeha ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ne bre ta PITT OVA GORE
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne kompliciraj sada kakva poruka..ulickana ne bi da je neka zvijezda jbt hahaha samo je zovi...mozda nam se svidi onako..ko osoba 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
osim,tw ona može proći....
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A na kraj poruke DODJITE SLOBODNO MI PODRZAVAMO ZVIJEZDE U USPONU Pa meni se svidela kao osoba citala sam i njene odgovore ahahah luda je tu je neki i vredjali, a ona im sve fino odgovara, nema kompleksa, aaa slakta je, bombica prava 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
pa da ta sto pjeva pa to je Zorica ona iz Farme,sta ne...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ajde bre Pitt dok ja tebi objasnim prodje leto trideseto
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Molena moram prvo pitati Senku, smijel li joj poslati link foruma. Kao fora slobodno nek dodje i ovdje da se reklamira ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) samo joj napisi da ima jedan koji je odvalio na nju... Cuj pitati mozes li nekome dati link...Senka to iscekuje doci ce i moja prijateljica uskoro...iz reale nisma pitala .. nije valjda da sam trebala i Megi ubuduce kad ti tako nesto padne na pamet automatski reagiraj i uradi kako ti je palo na pamet ne pitaj i ne razmisljaj puno..  ona je vec mogla biti ovdje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: pa da ta sto pjeva pa to je Zorica ona iz Farme,sta ne... MeGi je napisao: Ma ajde bre Pitt dok ja tebi objasnim prodje leto trideseto ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*