| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
poz Gigi frendiko,,,poišemo se---
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
hocu , ne zvala se ja MeGi i reci cu joj da joj je Brad Pitt verni fan i da na forumu ima mnogo postovaoca lnjenog lika i dela ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
ma čega fan,nisam u tijeku!?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt zenis se, vreme ti je kupuj odelce za sve ostalo se ne brini, nasla sam ti trebu kao brod dobra je u dusi. i ima dosta fanova a vala ce da te smiri ova, neces ti vise toliko lajat po forumu stace i tebi neko na rep ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 Megi odlicna ideja hahahaha  i nju i fanove njene ..da se igramo, da se igramo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: ma čega fan,nisam u tijeku!? vrati se stranu u nazad u pitanju je tvoja lepsa polovina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: :lol:  Megi odlicna ideja hahahaha  i nju i fanove njene ..da se igramo, da se igramo Hoces stvarno da ih zovem? ALI NAJOZIBILJNIJE? Nemojte samo mene poslije krivit ako dodju i budu ludi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
zoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sad nesto razmisljam prvo da bi povjerovala u pricu da smo njeni fanovi, mora svako da napise po jednu recenicu, dobrih komplimenata i onda to da se sastavi kao pismo tada ce verovatno doci, a jos cu ja malo da nalickam poruku kako bi bilo uverljivije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: hhahha,ovo nekakva pjevaljka,ove ti slušaš,no ne dolazi ubzir,kako znaš, polovnjače ne prolaze kod mene...ahhhaahah
|
|
|
|
|
|
|
|