Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tako je molena,nista prije 40:)
Picard,pristajem ako ces biti moja sluzavka:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Megi...kako to misliš ništa prije 40?? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Megi, ne žuri... Evo moja majka se udala u 21-oj i često kaže mom ocu kako je bolje da je skočila s' mosta nego što se udala za njega tako mlada... hah 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
megi, može samo, nek' se dijete zove kao ja
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma manite se vi mene,sta je sa vama Picard i Zex vi ste stariji,sto s eniste udali??? Gigi pa necemo da zurimo kad i ovako super:) a onako da mi neko jase nad glavom,jok fala lipa 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: ma manite se vi mene,sta je sa vama
Picard i Zex vi ste stariji,sto s eniste udali???
Pa ja sam ti i rekao da ne žuriš... Polako, kada dođe vreme doćiće... ne gledaj vreme, godine, priče familije.... Sve će samo doći na svoje mesto kada dođe vreme za to  Ja se nisam udala još zato što sam Žex... Muško.... Oženiću se Megi ima još vremena... Bitno je da se razumem sa ovom mojom, a papir je trenutno nebitan...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Žex je napisao: Ja se nisam udala još zato što sam Žex... Muško.... Oženiću se Megi ima još vremena... Bitno je da se razumem sa ovom mojom, a papir je trenutno nebitan... Danas vjenčanja nisu in...a baš sam mislila da se Megi sprema pa da ćemo na ples i janjetinu...eh...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) greska,mislila sam ozenili... je l Gigi,ti bi da se ja trosim u vremena krizna:) Hocu ja kod vas na svadbu da plesem,,pjevam i jedem:)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde...ja te pozovem...za najmanje 6 godina...već vidim u koji dio sale bih smjestila forumaše... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
je l u onaj zadnji da te ne sramotimo:)
|
|
|
|
|
|