| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gigi i Naopaki..pozdrav i kisitj i za vas dvoje. Uzivajte u Iskrinom carobnom napitku....niko je ne zna smutiti kao ona he he  Ja sam zavrsila sa Megi...a moram priznati da svi vole Vrucu Stolicu, ne samo ona..svi i to bez iznimke  ..moje misljenje naravno. Ljudi idem ... moram obaviti nesto, pisemo se poslije. Vuki ... eno napisala i pozdravila gore 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma nisam Nane bre.. msm jesam valjda oklen znam nekad mi žao što nesam muško bem ti kuću rupa bez dna 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
dobar dan dobri ljudi ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Naopaki e ne može to tako...nastaviš li ovako, morat ćemo ti poslove zadavat...  Imat ćeš onako listu poslova za svaki dan...  Vučice Moli...i ja mislim da svi vole vruću stolicu...pogotovo kad nisu na njoj, nego kad samo postavljaju pitanja... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Mo kad dođeš jednom u ovaj Bgd idemo na salsu da viš salce kako se treska fino a tu mu baš mestačce salasa pozitivna energija i baš sam sinoćke razmišljo kako umem biti ljubomorko ipak i ja al čekam fotke valjdak ima neke odok i ja da priJupitam nešto tebe i Megi ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Boss ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: dobar dan dobri ljudi ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) O gospodine Boss...dugo vas ne vidjeh...kako ste?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Вучица je napisao: Danković Danko po drugi put Bate Điđi ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) O bate ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) pozdrav pozdrav i ostalima koji su pristigli.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nisam ja na stolici Megi je, mozes mene i ovako sve da pitas sto te zanima...a slike ce da budu..obecavam iduci put da cu da ponesem kameru i nesto uslikam ... i daaa, energija strasno dobra..dodji ti ovdje pa cemo skupa..jer ja ako dodjem do Bg imat cu pametnija posla  hahaha Gigi..ne mislim, mislim da svi vole odgovarati a da i pitanja bas mnogi i ne vole postavljati..totalno obrnuta misljenja imamo o Stolici he he. Boss...pozdrav i uzivaj 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ok...ja sam to zaključila iz svoje perspektive...ja više volim postavljati pitanja... 
|
|
|
|
|
|
|
|