| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Cao Iskra kod mene nije
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah..haj ti sad meni prevedi ovo ''cepanje'' jer ja sigurno mislim na nesto drugacije nego ti  Iskra..mozda vas i osvjezi neka kisica. Jao ljetni pljusak...i kupanje po ljetnom pljusku milina jes da si dzaba prozore prala..ali jbg 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Megić joj e dobih upalu svih mišiČa bem ti i prozore i merdevine i kad sam se pentrala skoro mene merdevine neće videti ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Č kao čuperak Ma čepanje bre salsa se valjda igra u paru, zar ne? Molena ti to mene malo ... Sinoc je padala i grmelo onako na momente kad zagrmi, ja se bas plasim
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jel treba da tancamo sad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
iSkra trebas igratti Salsu s amolenom:)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja se inace plasim grmljevine i kad grmi ja sam kao malo dijete..ne smijem bas tako lako pogledati kroz prozor pokrijem se preko glave...biram kisobran s kakvom je drskom, bjezim od hrastova..preskacem pragove  stvarno se bojim... a cepanje mislis Megi, aaahhhhhhhhhhhaaa hahahaha  jeste u paru je...mozda se i scepimo, to cu ti na pp ili hoce neka od vas da se cepi sa mnom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
i ja isto, da je duze grmelo ja bi zvala nekog da spava sa mnnom vifite ovo magicna guma za ciscenje ovo meni treba , lici na onog ljigavca 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MeGi je napisao: iSkra trebas igratti Salsu s amolenom:) evo OMA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
daj sta vam je nije valjda da imate obe lijeve
Megi..kako to funkcionira..ta guma
|
|
|
|
|
|
|
|