|
| Autoru |
Poruka |
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Komsinice..laku noc i lepo lalanje ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
rasulo...sta vam se desilo jutros, nigdje nikoga dobro jutro 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da ne ugladah Masu i Mada ( ipak je klub M vrh hahaha ) pomislila bih da je zahladilo, svi se uspavali, da je neki cunami poharao tamo sve okolo..da je neki kolaps, ovako ...dobro je 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Хеби га, стално нас се критикује: лелемуди, лезилебароши, ленчуге... А када се удубимо у посао, онда: где сте? оће да пишу неоправдане. Знаш ли шта значи кад те Триша упише у црну књигу? Нема ћевапа, а ако ти и да, онда ти не да лукац, ували ти жилав сомун... Кад наручиш кафу, "заборави" ратлук и киселу... Донесе ти млако пиво... Зато, морамо барем да се запљунемо. Е, сад Искра долази нешто касније, има проблема са реумом, па немаш где да пљунеш! Односно да се упишеш. Голгота! Зато ти је, Могли, најбоље - понеси пиће од куће и Бог да те види! ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahah...svako jutro ja ponesem sa sobom..vidim ja Iskra nece vise da bude glavna kafe kuharica a Trile...kad bih na njegov cevap cekala....hmmm, nemoj Mad zorom jos sam u fazi lijepog budjenja  dobro jutro i tebi 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Da li je neTko rekao..kafa..kofii.. il mi se samo učinilo dajte mi jednu mislim kafu precenih se juče.. i danas ču DUMREM jubim vas sve ja vako u paketu ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Љубим те у окице, Могли, да ти сан траје још макар мало... Доно сам ти кроасан и шољу млека, ко да си у Паризу. Ево и тихане музике, да се не будиш нагло. Морамо мало да те пазимо, ти си наше љубимче. Саће и Кежуал, он је диван дечко... Ако неко пита, кажи да сам био. ![[smilie_girl_183.gif] [smilie_girl_183.gif]](./images/smilies/smilie_girl_183.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
svaki cevap izgleda mali na velikom tanjiru
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahha...trebalo ti je vremena, dobar si  ...dobro jutro Trile i tebi, kako si? Mad..sta da ti kazem, pocastvovana sam paznjom i zahvaljujem iz sveg srca...uzvracam na isti nacin...Kako svi nekako proguraju Casa u cijeloj ovoj prici haha  Iskra....jel opet ugrijalo, zar nije malo rashladilo?
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 290 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|