| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ali zato si ti tu Cas ... necu valjda pored tebe Trileta da se bojim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jel mu on doDŽe ko strah i trepet ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
to je bila pesma koju sam upravio slusla pokusacu d aprevedem stih
Njena kosa pocepana vetrovima U plavim ocima joj stras buja Sarena i prljava haljina toliko puta joj pocepana Ali san joj radja drugi san .
Rodila je neverno dete Nije plakala ni kad je pobacila Sta god se desilo ostala je uvek ponosna zena I tako zivela mnogo godina
Zato me razumi , volim je Staru Evropu , ponosnu zenu Preklinjem te , postuj je Staru Evropu , prelepu zenu
Od sebe daje kad trazis hranu Telom te stiti kad god se vratis Na njenim nedrima uvek ljubav doziva U licu joj svoje lice ugledas
Na njenim Italijanskim cizmicama Nadam se sunce ce da zauvek sija Tamni oblaci konacno odlaze na pocinak Zemlja joj je previse natopljena krvlju ....
Ovo je neki bukvalni prevod
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mozda mu i dodZe nesto...Ssta ja znam cula sma da je neka opkalada u pitanju ko dobio ko izgubio ne znam..a ni sta
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma ja se bojim Molena  cuvao te puskama ali ne znas ti tu pricu bila si na odmoru.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
meni dovoljno kad mi ti zatrepces...mogu i puskama da me tjeraju  nicega se ne bojim hahah
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jel ovako ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
bas tako... hahahah..kakav hmmmm..ne smijem dalje
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane