| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Naopak je napisao: ma olrajt sve i ja se malo salim Niki izvini ja se brinuo da se ne prehladis  pa zato kolaci umesto sladoleda u pravu si , i ovako vec kasljem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
dakleM znaci navali na kolace
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Lepe i mirne snove vam zelim Vidimo se ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nikita je napisao: e ja cu da lizem sama kad me niko ne nudi ...mislim na sladoled ako vam proradila mozda slucajno masta , samo sladoled ! hahahaha...bravo baby, to se zove masta haha  ..sad se i meni lize, taj..sladoled, i to bas kao na slicu dobra pjesma Naopaki naravno, ali danas me u jednom trenutku spucala nostalgija dosta za danas  ovo je moj izbor veceras... evo dje sam se zabila..u muziku, izvinite me
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
otisla sam zelim vam lepe snove ljubac za one koji ostaju
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dobro jutro radnici, neradnici i lelemudi  Masa se zadala sa vjestima pravo jutros hahah..neka uspori malo. ..jos me drzi od sinoc.. Ovaj spot..ove slike, nije dobro za osjetljivo srce nikako, za moje nikako jedva odgledah nekoliko puta haha...mazohista sta reci Radim... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Iskric hvala na kavici... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Čut more.. spremam se psihički da se pentram na merdevine msm proZori me zovu neČe ovo što si pustila
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cuj nece  smrc smrc a sada? ako nece nadji ti pa postavi ...Dino Merlin-Mostarska a ja mislila digla si se u 5 jutros da ih peres hehe ipak se znaci nije ni muzu dizalo pa ni tebi 
|
|
|
|
|
|
|
|