|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
a bas smo se lepo druzili cak se nismo ni "svadjali" jbt i u virtuelnom svetu svemu lepom dodje kraj
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma Megi zezam se da razbijem ovu neugodnu situaciju,mada nisam u toku sta je u stvari,i zasto Laza ode,,,!? pa napisala je unazad post je l ti to citas samo sebe
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: a bas smo se lepo druzili cak se nismo ni "svadjali" jbt i u virtuelnom svetu svemu lepom dodje kraj Je tako je,ali sta se moze,vratit cemo mi Lazu,ja ti kazem,,,
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ne razumem zajedljivost i neprimerenost postavljenom postu, no to sam samo ja-smućkana Kada bi se ironija svela na onu intelektualnu, kao i cinizam, verovatno takvih postova bilo nebi i ljudi bi se opušteno pisali i zajebavali, no, uvek je bilo da svako prvo vidi tudje a ne svoje avlijČe... Pauza od foruma i ovog net sveta je više ngo dobrodošla, ja znam koliki sam ‚‚danak u krvi‚‚ platila... al naučix, nadam se Sada će se naći pametni da pametuju sigurno, kako se neko već 10000X opraštao pa vraćao, pa Šta, moliću lepo, svima nama dođe takav trenutak, izuzev naravno i najnortmalnije Patološkim slučajevima. Laki odmori se pa se vrni sveža i visprenija. Pozdrav i do kuckanja ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) Ps Nikad mi neće biti jasna rečenica ‚‚ovo je samo Forum‚‚ ?! ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Drago mi je sto sam medu onima koji nisu"zauvijek odlazili"pa se vracali,pa opet...to mnogo govori,,,,:)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa to ti nije bas za pohvalu to govori da imas kamen umjestos rca da nemas osjecanja i da te nista ne moze povredit ni uvrediti jednom recju TI SI STENA
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Medutim,čar jeste u tome da se"zauvijek odlazi"i "zauvijek vraća"jer kako rece onaj,samo stalna mijena jeste....hahahhah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ne razumijem kako ovaj ne zna kad treba da malo suti i da ne ''pametuje'' ili da kazem ''gluposti valja kao i obicno''. De covjece imaj pameti i barem malo razuma. Laki...ko te *ebe!!! Sve ti znas...i sinoc sam ti rekla. ... ali opet ti kazem, idi ko te *ebe. Naravno da nije za stalno, jer ja sam ovdje radi dragih ljudi kao i ona..nikako radi kapetana ciji brod propada. ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: pa to ti nije bas za pohvalu to govori da imas kamen umjestos rca da nemas osjecanja i da te nista ne moze povredit ni uvrediti jednom recju TI SI STENA Draga moja,to se inace zove stabilna osoba,koja zna razlucivati stvari,koja ne prihvaca sve zdravo za gotovo,koja ne miješa babe i žabe..etc..etc,ali kako je na Netu sve obrnuto,dajem ti za pravo da umjesto srca imam kamen-dragi kamen,,,hahahahahha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mislim da cu morati Senki prijaviti uvrede,takav imamo dogovor....sorry...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 188 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|