| Autoru |
Poruka |
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
oho.. nesto sam uspeo 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
premorio sam se ovim experimentima..moram ici da spavam naopacki..treniraj ..kreni od jedne linije izucavanja tenkova koji ti bude najvise odgovarao igri..nemoj da saras pogresices moj savet je da ides ruske teskase..spori neprecizni al kad spice ebu mamu 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
UtherPendragon je napisao: premorio sam se ovim experimentima..moram ici da spavam naopacki..treniraj ..kreni od jedne linije izucavanja tenkova koji ti bude najvise odgovarao igri..nemoj da saras pogresices moj savet je da ides ruske teskase..spori neprecizni al kad spice ebu mamu  Zmaju treniram ja. ne mogu jos uvek da imam teskase posebno ruske jer su preskupi. Ebi ga treba strpljenja za ovo...ali dopada mi se
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vidim ja danas neki opći spavanac na forumu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
samo su vredni tu
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nema nas puno vrijednih...  Sigurno peku kolače...pa ne stignu...to je...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
haha neki peku kolace, neki kunjaju, neki setaju, a neki gvire
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ovima što peku kolače i šetaju je oprošteno...druge ćemo pozvat na red... 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) naravno zna se ko pece kolace i ko seta....ostali drz'te se dobro
|
|
|
|
|
|
|
|