| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
UtherPendragon je napisao: aa naopcaki to je samo lep tenk inace je sranje  E nisam ga probao, nego druze ja skinuo tenkice i instalirao, juce usao i malo igrao, al ebi ga jos nisam osvojio nista, tek se uigravam u svakom slucaju igra nije losa moram priznati. ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Oce bije Laki, cccc
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ovo je skoro pa dobro i cuti tu piczaizlo 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Kako necu da bijem, hocu Ceo svet ima crop u paintu samo on nema Sta picajzla, nis se ne vidi
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
hahahaha ma on je car za tenkice za ostalo ga zabole uvce
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
eeeeej naopacki posto se znamo malo..nemoj da te tamo iznerviraju pa da ubijas svoje  ja sam to uradio pa me banovali 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa nije tako, hoce da se hvali, e mora da nauci, opet vezano za tenkice 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
UtherPendragon je napisao: eeeeej naopacki posto se znamo malo..nemoj da te tamo iznerviraju pa da ubijas svoje  ja sam to uradio pa me banovali  Hehehehe, ma necu nego cek da se ugiram pa cemo da se nadjemo da ih zajedno kokamo. Da osvojim i ja malo expirience pa ce videti oni ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) LaYa je napisao: pa nije tako, hoce da se hvali, e mora da nauci, opet vezano za tenkice  E ako je tako onda prut i ostro Laki.Ako treba i udri 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
UmajČino visuljku li jedan Dobar dankić svim vrednicama ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Dobar dan Vucko vredni ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Pozdrav Vuki Necu bre Naopaki, pokusala sam da ga naucim i ne vredi, ceo svet ima crop u paintu samo on nema ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|