|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Megi,jel me možebit trazila Gigi!?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma ne zato bre mislila sam zbog gej parade ne pravi se grbav ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ne znam,stigla sam prvim letom na forum tacno prije 10 minuta a mene je l neko trazio?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tebe svi traze ovi muski,samo se ne usude napisat,smatraj se veoma traženom,,,Svi su ludi za Megi,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Ma ne zato bre mislila sam zbog gej parade ne pravi se grbav ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A ima parada ponosa,eto nisam znao,sigurno ce biti tamo onaj Empe,zvan paradajz,kraljica povrća,,,ihihhihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma da on je organizator
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Tebe svi traze ovi muski,samo se ne usude napisat,smatraj se veoma traženom,,,Svi su ludi za Megi,,,hahahahah kao i ja za svima
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] ma da on je organizator On je ogledni primjerak,,,hahahahah,yebate led di on nestade,sigurno ga je žena ufatila da posjecuje ovakve sajtove,i cvrc prcvika vezu....hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma pusti ti to Megi ova tu muska čeljad te vreba i prati,i čeka tvoj krivi korak i loš dan,,hiihihhihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma kakvi ne vidis ti dobro Tebe prate i musko i zensko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 303 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|