|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: svaka pitt jbt zar jos nisi upoznao zene da im uvjek nesto smeta nikad im udovoljiti Megi ne uci Papu očenaš,,,ihihhihi
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ne zezaj, šta ima za pojesti ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: svaka pitt jbt zar jos nisi upoznao zene da im uvjek nesto smeta nikad im udovoljiti Megi ne uci Papu očenaš,,,ihihhihi izvini zaboravila sam da ti poznajes zene bolje nego one same sebe
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: svaka pitt jbt zar jos nisi upoznao zene da im uvjek nesto smeta nikad im udovoljiti Megi ne uci Papu očenaš,,,ihihhihi izvini zaboravila sam da ti poznajes zene bolje nego one same sebe Normalno,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss ja kad kazem babi da sam gladna ona kaze "Gladi se po drobu" ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
|
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Isto tako,Casuale,ne mogu se oteti dojmu da ti se Megi jako jakoooo sviđa,samo se bojis to reci,to iscitavam iz tvojih postova,sto je lijepo,,,,:)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
drob ti je stomak msm ako nisi razumeo e mozes li ti jednom rukom trljati se po glavi a drugom lupkati se po stomaku al u isto vrijeme? aj probajte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Isto tako,Casuale,ne mogu se oteti dojmu da ti se Megi jako jakoooo sviđa,samo se bojis to reci,to iscitavam iz tvojih postova,sto je lijepo,,,,:) Pitt ne lupaj ostavi na miru zauzetog coveka
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nista ja samo dajem svoj dojam,nema obdje zauzeti nezauzeti,,,nego svi fataju svoju sansu,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 209 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|