| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sve je dobro dok stojimo na nogama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ahahaha prije ono drzis se za glavu "Bozee gdje me doveli" a poslije, dizes ruke,seces vene Je l cujes kako Pitt razbija case, kazem ja odvrnio narodnjake i igra kolo sa komsinicom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma komsinica je doma na feriju u Dalmaciji,ma kakve narodnjake,pa vidis da nitko tko je ovdje iz Hr to ne slusa,bar ja nisam primjetio,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
JAOOOOOOOOOOO ne lazi znam dosta ljudi koji ovdje u Srbiji kupuju cd-ove narodnjaka pa nose u Hr a i po diskotekama pici Seka, i ostale....evo pitaj Gigi:)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: JAOOOOOOOOOOO ne lazi znam dosta ljudi koji ovdje u Srbiji kupuju cd-ove narodnjaka pa nose u Hr a i po diskotekama pici Seka, i ostale....evo pitaj Gigi:) Gledaj sto sam napisao,dakle tko je ovdje iz Hrvatske na Forumu ne slusa narodnjake,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma nemoj dosta njih kazu d ane slusaju a znaju svaku pjesmu od rojeci do rijeci
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Osim toga nikad se u Hr na tv i radiju nisu pustali narodnjacu,osim Magazina,Vuce,Jolete i slicnih to su nasi narodnjaci,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa znam i ja sve pjesme a ne volim ih,pa znam sve i o Hitleru pa ga ne volim,nema to veze!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa gdje ce se pustati srbi na hr televiziji majke ti
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja znam malo o Hitleru i zato zbog jedne crne sale Bog te mazoooo razapeli me na krst neki forumasi ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pa gdje ce se pustati srbi na hr televiziji majke ti Ajde ne lupetaj,nikad se u Hr od osnutke televizije pedesetih godina i radija jos ranije nije to pustalo,drugo ne pjevaju narodnjake samo Srbi,najolji su pjevaci zapravo Bosnjaci i na kraju generali direktor HRT-a je Srbin,Goran Radman,tako da ne pricaj bezveze o stavrima u koje nisi upucena....vidis tako se daje odgovor s argumentima...uči...
|
|
|
|
|
|
|
|