|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Jedino ti ostaje da poludis od ljubavi,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tebi bi se Megi moglo desiti da pošadnrcaš od slusanja narodnjaka,,,buahhahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
narodnjake slusaju ljudi koji imaju dusu od toga se ne moze poludeti to ti mozes poludeti ako slusas one drekavce kosate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da primjetio sam da su pjevaci narodnih pjesama jako inteligentni i duhoviti,a o tekstovima pjesama sam,mislim,napisao jedan post,koji je bio jako citan i komentiran,gdje sam nave neke od"bisera"od tekstova,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
to o cemu ti pises ni ne spada u narodne pjesme, vec u neku sprdnju turbo folk a jako su dubokoumne neke strane pjesme , ubilo seeee samo sex-droga-alkohol ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Kaže-Štena laje,a ja mislim ti si,otišo si,sarmu probo nisi!!!!???????E pa tu se da dosta naučiti,stvarno....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mozes li mi navesti koje starne pjesme,jer moras ih znati ako ces ih komentirati,a ne napamet i generalno,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa moze ako je sarmu skuvao neko ko ne zna bas dobro kuvati,treba probati jer mozda se i svidi ukljuci logiku pa i ti pises generalno o narodnim
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: pa moze ako je sarmu skuvao neko ko ne zna bas dobro kuvati,treba probati jer mozda se i svidi ukljuci logiku pa i ti pises generalno o narodnim Ne pisem,pa naveo sam primjer,vise mozes iz jedne Bajagine ili Gibonnijeve pjesme nauciti,nego iz svih ovih narodnih zajedno!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 175 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|