|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
all you need is love oooooooo all you need i LoVeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
има да их лоопнем по главу и закључам на форум да малко посеју то семе ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Поезију и жене не треба разумети, већ волети...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...iscrpljena sam...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Stigla mi danas suknja za nastup ! Eto rekla sam vam .... 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
stiglo leto bemu misa
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Мој Оцо пише најлепше кратке приче. ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
O kako ludo se osjećam...od tog mi srce ludo kuca bam-bam...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Danas sam upoznala jednog libanonca …. Msm nije prvi kojeg sam upoznala jer je njih ovdje najvise i drze pola grada..pored njih tu su indijci i kinezi. Uglavnom, momak je rodjen ovdje, ima svoju firmu…..prica lingalu, swahili, francuski i libanonski jezik(arapski) i razumije dosta engleski…. Onako u nekoj neobaveznoj prici na kraju ja ga pitam..’kako je moguce da si ovdje, da zivis ovdje i da ti je sve ovo normala!?’.. Kaze on meni, ''a ko kaze da mi je normala haha…Rodjen sam ovdje, odrastao sam ovdje, skolu sam zavrsio ovdje i ova zemlja je sada vr’ sta je bila prije…iako sam u njoj vidio i boljih dana…U Libanon ne zelim da se vratim jos uvijek….mozda kao i moj otac, kada ostarim, ali sada me tamo ceka kcerka od strica koju moram da ozenim i onda cu da razmisljam sta cu dalje, ali mislim da zelim djecu ovdje da dovedem i da ih odgajam, da nastave mojim stopama…sve ce ovo njima da ostane, sve ovo bogatstvo''. Ups..stani stani…striceva kcerka!???WTF! Obicaj kod libanonaca..sve ostaje u familiji i oni se zene medjusobno….i onda on meni to sve objasni sa osmijehom kako bi ublazio sokiranost koja je bila ocita na mom licu i kaze na kraju…’’kakve onda veze ima gdje cu da zivim kad sam sa 10 godina znao koga cu da zenim. Imam pare , imam sve, ali imam i obicaje od kojih ne mogu da pobjegnem da odem i na drugi kraj svijeta. Libanoncima kaze, odgovara stajanje na mjestu, njima zapad nikako ne odgovara, oni vole svoje obicaje i zive za njih i vjerujem da ih nikada nece promjeniti…Libanon je prekrasan, Bejrut je jedan od najljepsih gradova na svijetu ( I jeste,…citam neki dan na internetu da je trenutno u finalu izbora za najbolji grad u konkurenciji izmedju ukupno 28 gradova…biti u finalu je vec cast)….zivot tamo je lijep, morska strana je fantasticna….ali ja sam tu u smecu i u parama,kakav paradoks, naviknut na ovo…a kada se ozenim, dovest cu i zenu tu…ja nju znam, ona je moja rodjaka, ali …..’’ ….i zastade, prekide nas zvuk telefona i vozac koji je dosao po nas da nas vodi na rucak. Poslije ga gledam…lijep momak, lijepe crte lica ( libanonci su inace specifican narod i stvarno ih (muskarce posebno) nije tesko prepoznati ), pametan, obrazovan, kulturan i nasmijan skoro cijelo vrijeme sa lijepim zubima….ali nije taj osmjeh potpun, nisu pare ono cime mozes kupiti sve na kraju i …on to zna, ali nije mu ostalo nista drugo nego da vjeruje u lovu i da trci za parama da ih trosi nesumicno na sve i svasta…jer potrebu da trci za ljubavi nema…njemu je ljubav odredjena sa njegovih 10 godina….sve ostaje u familiji!!
Jbt…a ja mislila mi imamo pravo da placemo nad nasom sudbinom, da kukamo kako nam je lose, kako nemamo srece ni u cemu, kako smo jadni i naopaki….nemamo para, nemamo srece u ljubavi,… ali imamo pravo izbora!...a cini mi se da cesto to zaboravljamo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da me Mo ne vole.. svima koji joj nedostaju napisalala je po dve rečenice.. amen je samo spomenula ono radi reda ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 30 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|