Zbog popularnog "selfija" (načina slikanja), tinejdžeri drže glave jednu uz drugu, što je najlakši način da se vaške brzo šire među njima, objasnio je lekar Marsi Milan za magazin Tajm.
ooo majko milaaaa, kao da se pre nikada nije ovako slikalo i ispod slike pise Imaće fotografiju za uspomenu, ali najverovatnije i vaške
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Исечак филма о односима Русије, њене флоте на Криму и Украјине, снимљеног после раздвајања СССР-а. Опраштање Словенке (опраштање припаднице неког од словенских народа од сина, брата, мужа или драгог, јер он одлази у рат) је песма која је спевана у почаст ослобођења Србије, Црне Горе, Грчке и Бугарске од Турске, 1912. године, у Балканским ратовима. Временом је ова песма (Прощание Славянки) постала нека врста симбола Русије и патриотизма.Нешто као народна химна.
ŠKOTSKA OSVETA: Muž oblepio grad izazovnim slikama svoje žene! Ian Katbert je plakate, na kojima je njegova supruga u donjem vešu i poruke: "Udata 16. marta 2013. godine, postala preljubnica u roku od nekoliko dana. Zaključajte svoje muževe", polepio po banderama i drveću
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 40 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu