Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma sve su to stari šmekeri..kojih danas nema ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Uhhhhhhh  ...sta god da napisem ispast ce da omalovazavam..ali kad bolje razmislim nije to daleko ni od istine...Mada mogla bih poceti malo tepati okolo...mozda me i zavole forumasi hehe  Nego Kone..kako ti nije privlacan...a iz perioda agenta 007!? ..pa onda je bas bio ono mljac..ne zezaj. on meni puca sa sarmom....niej zgodan, niej maneken, nije wow....ali je sarmantan...i psolije njega se sa tom dozom sarma pojavio George Clooney.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Meni je najprivlacniji Bond, Pirs Brosnan ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) A ovaj Šon mi nikada nije bio mljac, a ni Kluni ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
E vids meni Brosnan nije nesto posebno hehehe. Dobro je pa su nam ukusi muskaraca razliciti  ...to je dobro.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Tebi je ukus nikakav sto se muskaraca tice ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) slepa si kod ociju. Gde moze Šon da bude privlaciniji od Brosnana, majke ti? Ne moze i tacka ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahahhaha...:**
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Бем ти... По свој прилици сам чабриро! Шта ћу ја са мојих 57 година?
Мислио сам да ми остаје само додем у неку планину, неку вукојебину, да нађем неку Личанку или Влајну па да се оженим. Међутим, сад видим да се ни она Личанка Јованка није удала за Титу због љубави, него положаја. Мислим, не због оног положаја... него због функције, титуле, пара, моћи, власти... а ја то нисам прибавио.
Једино да питам Могли. Можда тамо у Конгу има нека још гора лавојебина, па ће се наћи нека сирота душа за мене.
Тако ти је, буразеру. Џаба љубав, џаба Платон, само евро, мој си бато!
Poslednji put menjao MAD BOOKSELLER dana 23 Okt 2013, 19:19, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
pobedili smo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
R.I.P. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tragedija koja se dogodila našem odbojkašu ostavila me je bez teksta