| Autoru |
Poruka |
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
a kome nije smešan ? samo ovima sa juga ne MeGi, traži moja devojka ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: Naopak je napisao: MeGi je napisao: hahaha sto sam rekla da mi smjesan naglasak sa juga Srbije aha ahha pa da nekad sa iskrenoscu mozes i povredit druge:) bolje da sam napisala divaan je,obozaaavaaam ga cu te shutnem aj zezaj i ti mene,necu se naljutit:) ne ljutim se ni ja...a necu te zezati, zasto bih? a ja tebe necu da sutnem, nego cu te..... 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
dovrši misao ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa cisto da vratis da ne bude kasnije oko za oko zu za zub axaxa Boss stvarno? Pa kakva ti je devojka, je l dobra riba?:) posalji mi fotku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
meni jeste da ti pošaljem sliku, za stručno mišljenje ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kaže Fata Muji: • Trudna sam! Mujo će iznenađeno: • Kako trudna, bolan, pa pazio sam! A Fata odgovara: • Pa, to ti je kao u saobraćaju, džabe ti što paziš kad drugi ne paze Boss Nemoj, mozda mi se svidi:)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jbt kako me izmori ovo kuckanje kao da trcim maraton a vas?
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
oprosti, izvini, ali ne treba ti to možda ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
pa mi smo tek došli, a ja i neću dugo moram da nestanem ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: pa cisto da vratis da ne bude kasnije oko za oko zu za zub axaxa nemam sta da vracam ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
|