Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...ne zbilja..i bez flertovanja sam rad da ti poklonim ceo svet..  ... ...evo za pocetak daruem ti mesec...  ...na rubu cashe je otisak mojih usana preliven mesecevim prahom..prisloni svoje usne na cashu.. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
bas ti hvala za mesec...a sta da radim sa njime?
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...mesec mozes i da frljnes u kantu..al casha je bitna..i svakako gest..  ...
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
casa je bas lepa i svakako cu je sacuvati 
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...ee hebiga..da sam znao da si slaba na cashe..uzeo bi ti ceo komplet..  ... ...ipak cuvaj je..jednoga dana..picemo zaedno vino iz te iste cashe.. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Da obozavam kupinovo vino mmmmm ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...dakle..kupinovo..obezbedicu..ne brini..jos samo da se vidimo ovono.. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
благош ЧупФкавој ниГџе мушкој кад сам јас офдека ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
siN bRutaL je napisao: ...ne zbilja..i bez flertovanja sam rad da ti poklonim ceo svet..  ... ...evo za pocetak daruem ti mesec...  ...na rubu cashe je otisak mojih usana preliven mesecevim prahom..prisloni svoje usne na cashu.. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ... ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif)
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Emanuella je napisao: siN bRutaL je napisao: ...ne zbilja..i bez flertovanja sam rad da ti poklonim ceo svet..  ... ...evo za pocetak daruem ti mesec...  ...na rubu cashe je otisak mojih usana preliven mesecevim prahom..prisloni svoje usne na cashu.. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ... ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif) ... ![[angst.gif] [angst.gif]](./images/smilies/angst.gif) ..pa sta se bijesh.. ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif) ... ...nie nishta bilo..svega mi..samo sam malo flertovo..  ...
|
|
|
|
|
|