| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e Iskra je l stare pesme ili nove ili kazes zbog toga sto sam davno postavljala Vucice ta je meni najbolja sa novog albuma ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 12 Jul 2013, 14:18, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
pišem Naopak, pišem i da, zaljubljen sam. Imaš li nešto protiv ? ![[spistoljem.gif] [spistoljem.gif]](./images/smilies/spistoljem.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
megić više volim stare pesme njene samo sam evocirala uspomene pa da ti kazem da si ti zaslužna što je slušam i to sa apetitiom 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Boss je napisao: pišem Naopak, pišem i da, zaljubljen sam. Imaš li nešto protiv ? ![[spistoljem.gif] [spistoljem.gif]](./images/smilies/spistoljem.gif) ma jok....zaljubi se ti slobodno i 6 puta ako 'oces to je mnogo lepo, ono je bila samo konstatacija mani me tih pistolja ne plasim se toga nimalo...pros'o sam u zivotu vise od pistoljcica
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ahaaaa kontam i ja isto vise volim stare ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Naopak je napisao: Boss je napisao: pišem Naopak, pišem i da, zaljubljen sam. Imaš li nešto protiv ? ![[spistoljem.gif] [spistoljem.gif]](./images/smilies/spistoljem.gif) ma jok.... zaljubi se ti slobodno i 6 puta ako 'oces to je mnogo lepo, ono je bila samo konstatacija mani me tih pistolja ne plasim se toga nimalo...pros'o sam u zivotu vise od pistoljcica Ej, ali nisam još napisao u koga sam zaljubljen. Siguran si ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
to je tvoja intima ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Boss je napisao: Naopak je napisao: Boss je napisao: pišem Naopak, pišem i da, zaljubljen sam. Imaš li nešto protiv ? ![[spistoljem.gif] [spistoljem.gif]](./images/smilies/spistoljem.gif) ma jok.... zaljubi se ti slobodno i 6 puta ako 'oces to je mnogo lepo, ono je bila samo konstatacija mani me tih pistolja ne plasim se toga nimalo...pros'o sam u zivotu vise od pistoljcica Ej, ali nisam još napisao u koga sam zaljubljen. Siguran si ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) e sad ga bas pogodi...pa siguran sam i ko god da je srecno ti bilo a sto si napisao "u koga" valjda je trebalo "u koju" 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane