"Kad ti neka žena kaže ne, to obično znači da, ali plašim se." "Dobro, nastavite." "Kad ti kaže možda, to obično znači ne." "A kada kaže da?" "Kada kaže da, to znači da, možda." "A kada ona kaže jednostavno da?" "Jednostavno da ne postoji u jeziku žena."
Gijom Muso
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Nisam...ali planiram... Ajme koliko toga planiram, a bojim se da me sad čekaju samo stručne knjige...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
"You want a hot body? You want a Bugatti? You want a Maserati? You better work bitch You want a Lamborghini? Sip martinis? Look hot in a bikini? You better work bitch..."
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 58 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu