|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Kad pocinje exit ove godine,,,!? od 10-14 meni su jedino poznati Prodygi. Snoop Dog, David Gueta Opa,jaka imena,jaka....
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
tj. kukumara i pamidora ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Znaci ima u Vojvodini,ma neznam ja to vidim u ducanu,nisam bas u dodiru s njivom,nazalost,nego sve se mora kupit i to nekvalitezno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
setila sam s ejos Eryc Pridez ,- PRDEZ Fatboy slim
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
1 kg paprika babura. 2€,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: setila sam s ejos Eryc Pridez ,- PRDEZ Fatboy slim Nisam za te cuo,moram priznat,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Dobro, ne moras se uvlaciti nemoj misliti da cu ti ja slati zdravo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Dobro, ne moras se uvlaciti nemoj misliti da cu ti ja slati zdravo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hhahhaha,ma da zdravo isto sigurno prskate s herbicidima,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Dobro, ne moras se uvlaciti nemoj misliti da cu ti ja slati zdravo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hhahhaha,ma da zdravo isto sigurno prskate s herbicidima,,,, yes ti lud skupo to, mi cak i zlatice sa krompira probiramo rukama De mjenjaj temu necu da pisem 24h o poljoprivredi kao i Uther o sex-u ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 379 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|