|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Pa sto mislis molena sto sam ja dosla u 4 i nesto pa navila sam i ja sat, taman dok sam piskila umila se , ocesljala upalila komp usla na google nasla forum i stigla sam ranije mislila sam da mi za sve to treba sat vremena , ali stigla sam i ranije ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ja sma se zaebala...zaboravila sam da nam je vremneska razlika jedan sat trebala sam sat naviti drugacije nista...sljedeci vikend cemo ponoviti subota naravno...jer subotom se izlazi ako hoces biti IN a mi smo IN
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ajmo realno djevojke,sta koga briga sto vi idete van ili ne ,ili sto ja radim ovo ili ono,e sad postavlja se pitanje zasto se to potencira ,kao ludi provod ovo,ono,drz nedaj,oprostite mi ali ima samo jedan razlog za to a to je napraviti svoju simpatiju ljubomornom.I odmah da vam recem to kod pravih tipova ne pije vodu,a kod ovih ostali mozda i da.E sad se vi zapitajte jer vam trebaju muski koji vjeruju u te bajke.Pametnom dosta,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vazi ali ne samo subotom, vec i petkom da budemo duplo IN ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ajmo realno djevojke,sta koga briga sto vi idete van ili ne ,ili sto ja radim ovo ili ono,e sad postavlja se pitanje zasto se to potencira ,kao ludi provod ovo,ono,drz nedaj,oprostite mi ali ima samo jedan razlog za to a to je napraviti svoju simpatiju ljubomornom.I odmah da vam recem to kod pravih tipova ne pije vodu,a kod ovih ostali mozda i da.E sad se vi zapitajte jer vam trebaju muski koji vjeruju u te bajke.Pametnom dosta,,,, Pa nije nikog briga nego PARTY DEVOJKE SU IN moramo i mi malo da se pokazemo na forumu aj ne budi ljut sledeci put cemo i tebi reci da navijes sat u 5h ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a od kud ti mazlume znas sta je koga briga ako tebe nije briga sto komentiras...pa vidis da tebe prvog zanima sta i kako
druge zanima i mi to inace na pp svi komentiramo a da ti ne vidis jer ti sve pogresno tumacis....ti si totalni bolesnik
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ok Megi ja ozbiljno pisem,naljutila se ti ili ne,dakle ponavljam,di su slike s izlaska!?Crko Marshall,jelda!?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ko bude kasnio placa ne jednu turu pica nego 5 P.s. Bolje ukljucite dva budilnika
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: a od kud ti mazlume znas sta je koga briga ako tebe nije briga sto komentiras...pa vidis da tebe prvog zanima sta i kako
druge zanima i mi to inace na pp svi komentiramo a da ti ne vidis jer ti sve pogresno tumacis....ti si totalni bolesnik Ja samo komentiram ovakve anomalije koje zapazim,i mani se dijagnostike,da si strucnjak prvo bi sebi odredila,pa tek onda ostalima,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Znam da osoba poludi kad je u ljubavi,ali ovakve prozirne fore i fazone kao osnovci,,,oprostite mene vrijedaju takve prozirnosti,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma ti si anomalija jedna velika tebi nema dijagnoze...ali kad znas ime i prezime , znas i adresu  sve se lako nadje hehehe odvest ce i tebe neki ljudi u izlazak, ne brini ljubomoran hahahah on strucnja...e ebem te zivote
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 209 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|