|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ti si me iznenadila ko da je grum pukao u tebe a ne u komp,pa nisi ti prija pravile te jeftine fore,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
BRAVO TI GA BATE Daj adresu saljem ti listic za loto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pun pogodak! Ma da, Picard mi je momak, prostos am luda za njim da ne znam vise da li da uopste i disem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ti si me iznenadila ko da je grum pukao u tebe a ne u komp,pa nisi ti prija pravile te jeftine fore,,,, de molim te posalji mi na pp neke skuplje fore cisto da se ne blamiram vise pred forumskim svetom a posebno ne pred Picardom
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ne ulazim u to da li ti je decko ili ne,tvoja stvar,ali ti si me razocarala,za moju frendicu Molenu mi je uobicajeno,ona je kadra za mnogo vece muljaze ovo je macji kasalj za nju,ali za tebe,to mi je nekako neprirodno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jao Megi..pa znas da kao da sa zidom pricas kome da dokazujem i pokazujem njemu..zaboli me prkno sta on misli i kako mislis jos malo pa nece imati cim ni da misli eto njemu cu se pravdati hahahahaha cu budale...navila ja sat u 5 da napisem na forumu post hahahahha  ... kakav idiot moras da bude da tako nesto pomislis a ne napises ali haj ti...raspravljaj se sa supljim drvetom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
veruj i meni je neprirodno ni ja sama sebe ne mogu prepoznati ljubav ne poznaje cuda ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa sama se mozes pobriniti za svoje blamiranje ili neblamiranje,sta ja tu mogu,,,,ja mogu samo takvo sto primjetiti ili ne,ne tvrdim ja da je to sad stoposto tako,ali nekako mi sve mirise na to?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ne ulazim u to da li ti je decko ili ne,tvoja stvar,ali ti si me razocarala,za moju frendicu Molenu mi je uobicajeno,ona je kadra za mnogo vece muljaze ovo je macji kasalj za nju,ali za tebe,to mi je nekako neprirodno,,,, tako je Toni nek si me ti provalio pa nek ide sve u pm nisi ti jos osjetio moju muljazu..ali osjetit ces polako strpljen spasen..i postar zvoni dva puta samo da znas he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa sto mislis molena sto sam ja dosla u 4 i nesto pa navila sam i ja sat, taman dok sam piskila umila se , ocesljala upalila komp usla na google nasla forum i stigla sam ranije mislila sam da mi za sve to treba sat vremena , ali stigla sam i ranije ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa sama se mozes pobriniti za svoje blamiranje ili neblamiranje,sta ja tu mogu,,,,ja mogu samo takvo sto primjetiti ili ne,ne tvrdim ja da je to sad stoposto tako,ali nekako mi sve mirise na to? hahahaha cek Pitt sad te ozbiljno pitam je l ti to mene zezas, kao pokusavas provocirati ili ozbiljno mislis ovo sto pises? Ako ozbiljno mislis pa ja cu se upisat od smjeha. Kako sama da se pobrinem kada sam zaljubljena i tada sam ko muva bez glave ne znam gde udaram ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Baidu [Spider], Google [Bot] i 177 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|