| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vidi nje :***** bezobraznice bezobrazna..koga ja cekam svaki dan hehe Megi casa vode obavezo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: Molena je napisao: moze Cas..nadjemo se ovdje u 5  hajde. eto Molena i ja imamo virtualni sastanak u chill out terminu i to pod uticajem alkohola  heheh ne brini..obicno pod utjecajem alkohola ne mogu nista ali ujutro kad se probudim..hmmm, ne garantiram dogovoreno..vidimo se da ti pricam svasta 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Mah mah cas, odlicno sam, hvala na pitanju Moli, begas u grad aaaa...jel s onim dobrimmmm ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Aha svi su dobri ustvari hehehe djesi ti, sta ima?
|
|
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Nema nista, evo malo usla da vidim sta ima ovdje, sama cijeli dan, pa se smorila Al haj, bar sam stan sredila...nekad je dosada i korisna Sta ima kod tebe, jesi se spicanila za izlazak...popij i za mene jedno (pivo, naravno  )
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa jesam..ofarbana..nasminkana mirisem taman koliko treba iako ..dovoljno je sto sam bijela  e a na meni moj najdrazi miris..cik pogodi JUST hehheh.. cim ga stavljam tebe se sjetim u pm svaki put
|
|
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Hahahahaha, ih vidi kako mi je nik pravi pogodak, nema sanse da me neko zaboravi, em parfem...em Nike i reklam just do it ..ma jos milion podsjetnika na mene ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Just secas se davno da si rekla da ima neki parfem na koji padaju svi muskarci kako se ove?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb