| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ako si gladna onda jedi,a nemoj mene ovdje srkletiti,postenog covjeka i forumasa,,buahahahahha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ti Pitt i sluzis ovdje da se svi izdrndavaju na tebe pomiri s esa tim. Nije me bilo 12 dana , mozes misliti ahahha nemam fora i fazona sve vec receno  ako zeznes nesto sa noktima Pitt je kriv ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
de ba Megi pusti budalu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma Pitt zeza kao i po obicaju uvjek se dobro raspolozen , sigurno jer samo seta i po gradu vata net
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: ti Pitt i sluzis ovdje da se svi izdrndavaju na tebe pomiri s esa tim. Nije me bilo 12 dana , mozes misliti ahahha nemam fora i fazona sve vec receno  ako zeznes nesto sa noktima Pitt je kriv ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mislis da se svaka budala očeše o mene,,buhahahahahaha,
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nije to grad..to se sada zove EU hehehe  Megi...izlazis li veceras?, hoce li biti kakvih koktela i alkohola u bocama od sokova 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi posalji mi slike s mora,,,nema tu trte mrte,mile lale,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Valjda smo toliki jarani da imas povjerenja u mene,sto mu jelenskih rogova,,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Megi ako nisi znala...nece mnogi da dolaze na forum radi Pitta opasno provocira i vrijedja i sad je jos veci psihokreten ja stvarno ne znam...ako ti i Tw nesto ne poduzmete ne pise nam se dobro iako ja reklame ni ne primjecujem...jer su stare i ofucane gospodin Kovac je penzioner u poznim godinama i nije mu jos puno ostalo...sta ce jadan
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne izlazim Molena, nemam snage a i ruzno vreme bas bas. slusaju mi se balade na kompu a ne tuc tuc u gradu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a ti je l jos pijes razne sokice 
|
|
|
|
|
|
|
|