| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pa da, zato 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
hahah gledam neki video, tata se muci da uspava bebu a ona samo vristi i na kraju on udje u krevetac i legne sa njom ha ja
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
snasao se hehehehe....sta fali ja to nista s posla ne mogu gledati  , ali nema veze, mogu zato tipkati s vama sinoc sam izgubila na pokeru 5$ ( koliko je bio ulog) i nije bilo nikoga da legne pored mene u krevet da me smiri  to je zalosnije..em pare em nikoga hehehe dobar dan pridoslima...Laki :*..uzivaj
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 nije majka klela sina sto se kockao vec sto je isao da se vadi... boemi ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne smijem ti napisati sta mi palo na pamet he he
Casual..pa djesi ti:* dobar dan i tebi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
napisi tebi je sve dozvoljeno :* evo Molena kasno legao rano ustao i znas kako to ide...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
znam...isto nam je, isto se danas osjecamo vidim ja da te danas nesto posebno osjecam he he nemoj vise da me zapricavas kao sinoc...  ja ne znam jel gore kad imam posla ko budala ili ovako...kad gluvarim pa na preskake
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa zdravo drugari ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa djesi ti Iskra..jutros jakoooooo kasnis i razmislit cu kako da te kaznim he he
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Molena ti me inspirises nisam ja kriv. uf kako volim kada se osecamo isto  Iskra cao drugarice evo kafa za boeme... 
|
|
|
|
|
|
|
|