Vidis kako si se naljutio momce i poceo sa grubim recima, a nema potrebe, zaista.
Niti sam se upecao niti me pogadja to sto si napisao, niti se ljutim.
Dakle dokazao si da tracaris, a moj savet toj osobi nije tracarenje vec savet i to dobronamerni kao sto si vec naglasio.
Osim toga ovim postom dokazao si da podjebavas ne samo mene vec ima tu jos ljudi koje provociras, ali iskreno najiskrenije ne ljutim se to je tvoje pravo i tvoja osobina, a i ne zanima me, ovo sto sad odgovaram je cisto da ne bude bez odgovora.
Znaci poceo si da me prozivas kako ti to lepo rece, jel ti zivis za to druze da prozivas i podjebavas ljude?Svaka ti cast.
A sto se nekog tvog potpisa tice niti sam ga video niti me bilo briga da idem za tobom i citam kao ti zamnom.JA nekoliko dana nisam ulazio zbog obaveza a ne zbog bilo koga.
Sada si dokazao da si poremecen jer se bavis nekim u slobodno vreme, podjebavas smisljas spletke a tako ce proci jos neko i pokazaces ti svoje pravo lice samo ti treba vremena.
Ranije si bio bas kao misic maleni nisi se primecivao, ali sada kad si se razblebetao pocinjes da pokazujes svoje lice momce dragi.
Aj da te zamoli Naopaki nesto....ne zelim da se svadjam niti da gubim vreme kucajuci duge postove, jednostavno da te zamolim da obilazimo jedan drugog i bice super na forumu.Ti radi svoje ja cu svoje i svi zadovoljni.Nadam se da ces uvaziti ovo.
Ah da ne zaboravim...evo ovom prilikom ti se izvinjavam za sve sto sam ranije napisao cak i za ovo sada sto sam napisao.
Aj nagrdi me i sada pa da zavrsimo ko ljudi.