| Autoru |
Poruka |
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
i ti si mola moja prva virtualna ljubav moje bombice su i tvoje samo pozeli
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: E Mad.... 'Samo razgovorom možemo otkriti vlastite i tuđe namjere, osjećaje i očekivanja. Могли, опет си ме погрешно разумела... Или се опет правиш Тоша?
Дадо, да ли да причам, или да јој ти објасниш.
Ова младеж је превише орална. Губе се у сувишним речима. Речи, речи, речи, речи... Још горе кад те речи не говоре, очи у очи, већ куцкају, типкају, а у исто време гледају Космополитен, Плејбој, Курир, жваћу хамбургер, пију Сомерсби, и уплаћују тикете спортске прогнозе. Желе да ништа не пропусте, а СВЕ пропуштају...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MAD ajd ti bate ti to nako lepo objasniš a ja pola slovca poĆapam na če bude esam došo esam pošo da ne kazem ono drugo a ja kao pokušavam nešto da odradim jer znam ..akcenat na znam.. da Mo.. srce moje voli da čita aktuelnosti ako me nema utepala me MO ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hehehhe..ma sta da te utepam Mad..upravo u ovom clanku i govore o tom problemu danasnje mladezi Samo vidi...na netu si i rijeci su ovdje sve, tesko je ocekivati gledanje u oci, i uzivati u tisini...Razumjela sam ja tebe, ne brini  Saljem link clanka na pp.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Iskra je napisao: MAD ajd ti bate, ti to nako lepo objasniš a ja kao pokušavam nešto da odradim ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Е, што је паметна ова наша Дада! Причај ти, бате, причај, а ја ћу нешто да одрадим. Свака ти част Дајче! Само ти ћути и ради! А шта ли и ја ту.... Отишао сам. Ако остане ник, то је зато што ми се десио прекид, па сам се поново улоговао. Уживајте
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mad e jesi lisica ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
|
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
dosta od mene u ovom izvlačenju ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
ej gde si? odkud ti? nema iskre pa da ti turim kafu umesto nje evo i za mene jena pa da locemo zajedno
|
|
|
|
|
|
|
|