|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: otkud vuki sad ovo,a cici mici,ljub ljub, pile, srce dušo i nema sad sredine,ili levo ili desno Вујкане, шта то теби конкретно код мене смета? Коме сам ја то писала цици мици м? Пиле? Сеце? Душо? А и да јесам( а нешто ме баш памет издаје пошто то моје речи нису, јер колико се зна, пишем дургачије, нпр Срцко), а и коме год да сам то написала сигурно је да сам бар у датом моменту то и мислила) Ај да ти и ја то већ једном рашчистимо, да ја твоје постове у коме мене помињеш више небих разумела као иронично подјебавање, јел ти то нешто знаш ил већ шта... и да наравно, као и слике мог чипканог бруса! С обзиром да си на другом форуму са мном имао расправу на тему смс-а и мог бр тел, буди љубазан па што простије ми објасни да у мојој глави више не би било нејасноћа и наравно да потом наставимо са писанијем ко људи ако је икако могуће. Толико.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Sa svima si bila o.k. na forumu,čak i sa onima za koje znam da ih ne voliš a ja to mrzim čipkani brus je bilo zezanje kao što znaš, da je stvarno bila fotka više bih se obradovao sadržajem istog i mani se sad šta je bilo na nekom tamo forumu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vuja kojic je napisao: Sa svima si bila o.k. na forumu,čak i sa onima za koje znam da ih ne voliš a ja to mrzim čipkani brus je bilo zezanje kao što znaš, da je stvarno bila fotka više bih se obradovao sadržajem istog i mani se sad šta je bilo na nekom tamo forumu Мржња у мом речнику не постоји на срећу човекољубива сам, могу само бити разочарана "понашањем" или "словима" тих за које ти знаш да ја не волим, али у бити, то су исти они људи са којим сам месеце провела смејући се, са којима сам ноћи провела у прелепим дискусијама, позитивним разменама енергија, са истим тим људима се нисам јаво свађала ни вређала, већ све што сам имала да кажем рекла тамо где треба и када је требало, нисам ишла и мрачила, нисам се претварала да сам ово а била оно, све је ствар принципа Вујкане шта и када рећи, а врло добро знаш да умем и да кажем а богами и да занемим на глупост. Врло добро знаш да шале везане за моју интиму не подносим, јер, како сам научила до сада, све написано на Форуму је истина а оно што није, то се и није догодило. Толико од мене, хвала на објашњењу, сходно истом тако ћу се и понашати.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
hvala lepo,mogla si kraće da ne kuckaš bzv
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ide mi se na skijanje!
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
есад одок ванка да се смрзнем ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Kasno Marko na Kosovo stize
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...eto..taman sam poch'o dimam neki zivot ovono..kad zapostavih forum..  ... ...hebo tito..ocutra se odricem zivota..nie to tolko vredno da bise odreko foruma..  ...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 45 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|