|
Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Dejvid pazi nik jbt, stvarno inovativno
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
kako laya mudro ćuti,hehehehe
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Andjeo sa greskom je napisao: I ti cutis kume :-D ja više nisam u opoziciji nemam šta da kažem više
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ниподаштавање и нетрпељивост на Форуму је видљива из авиона и нико не реагује на то да се не изглади, већ реши ситуација ил бар на неки начин помери са Форума на тај тупави ПП ил где већ... не, већ се улази расправу и стаје се на леву или десну страну и наравно нетолеранција и суревњивост дају себи примат, из човека излази све оно ружно и нечовечно.
Изношење "прљавог веша" с разних страна, уплитање Форума у приватне животе појединаца, толерисање према појединцима који су заслужили бановање на један, претње да ће се објавити ово или оно, мењање Правилника, забрана употребе одређених језика, ко се са ким ППеише и љубавише, подметање, сплеткарење и остале девијантне и тривијалне ствари су и довеле до тога да се сада сви прозивају без разлога (моје мишљење), да се у свакој речи види алапачарење и радиомилевиасање.
Мишљења сам да Форум постоји ради Форумаша који ће на њему проводити то неко своје време на шалу, шегу, спрдњу, смех.... а не на расправе ко, где, шта, како... и остало... и наравно за дискусије, размене мишљења, убеђивања и остало наравно позитивно.
Читам данима овај Форум на коме сам се до јуче осећала "као код куће", ово сада отишло је предалеко за мој укус и желудац, не желим бити ни лево ни десно, ако останем морам се одлучити, ако одем кукавица сам и љига, у овој ситуацији ипак је најбоље бити логаут или се једноставно правити луд, слеп и глув. Мишљења сам да ипак ко људи треба се уздићи и превазићи ово дно.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
otkud vuki sad ovo,a cici mici,ljub ljub, pile, srce dušo i nema sad sredine,ili levo ili desno
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Вучица je napisao: Ниподаштавање и нетрпељивост на Форуму је видљива из авиона и нико не реагује на то да се не изглади, већ реши ситуација ил бар на неки начин помери са Форума на тај тупави ПП ил где већ... не, већ се улази расправу и стаје се на леву или десну страну и наравно нетолеранција и суревњивост дају себи примат, из човека излази све оно ружно и нечовечно.
Изношење "прљавог веша" с разних страна, уплитање Форума у приватне животе појединаца, толерисање према појединцима који су заслужили бановање на један, претње да ће се објавити ово или оно, мењање Правилника, забрана употребе одређених језика, ко се са ким ППеише и љубавише, подметање, сплеткарење и остале девијантне и тривијалне ствари су и довеле до тога да се сада сви прозивају без разлога (моје мишљење), да се у свакој речи види алапачарење и радиомилевиасање.
Мишљења сам да Форум постоји ради Форумаша који ће на њему проводити то неко своје време на шалу, шегу, спрдњу, смех.... а не на расправе ко, где, шта, како... и остало... и наравно за дискусије, размене мишљења, убеђивања и остало наравно позитивно.
Читам данима овај Форум на коме сам се до јуче осећала "као код куће", ово сада отишло је предалеко за мој укус и желудац, не желим бити ни лево ни десно, ако останем морам се одлучити, ако одем кукавица сам и љига, у овој ситуацији ипак је најбоље бити логаут или се једноставно правити луд, слеп и глув. Мишљења сам да ипак ко људи треба се уздићи и превазићи ово дно. ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
pogledaj ovo e sad ću od starke da skinem pertlu i obesim se na skver
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
samo ako ces na Trafalgar
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
ne na ovaj naš,kod majmunskog ostrva
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 32 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|