Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zex, ne znam..ali cu provjeriti. Negdje sam citala a i pricali su mi ljudi koji su tamo bili i koji tamo zive. U kojoj drzavi tocno ne znam,...ista rasprava je bila kao sada ovdje.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: Hajde malo Pitt hvali se, nisi odavno haha Takav sam po cijelom tijelu,,buhahahaha hvalite me usta moja nego ne moramo bas sve znati hahaha, postedi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
hvalte me usta pocepaću vas ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: Hajde malo Pitt hvali se, nisi odavno haha Takav sam po cijelom tijelu,,buhahahaha hvalite me usta moja nego ne moramo bas sve znati hahaha, postedi Bio sam maksimalno suzdrzan,,hahahah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: hvalte me usta pocepaću vas ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) ili dok vas neko nije razvalio 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
biČe da je ovo drugo ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Zex, ne znam..ali cu provjeriti. Negdje sam citala a i pricali su mi ljudi koji su tamo bili i koji tamo zive. U kojoj drzavi tocno ne znam,...ista rasprava je bila kao sada ovdje. Ne postoji zakon u koji će ti bilo šta braniti u sopstvenom domu, naravno ako nije krivično delo. Ti znaš kako se tamo ceni privatnost... Jok sada će da brane pušenje u kući... To je neko pogrešno formulisao, pa si verovatno pogrešno shvatila.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Zex, ne znam..ali cu provjeriti. Negdje sam citala a i pricali su mi ljudi koji su tamo bili i koji tamo zive. U kojoj drzavi tocno ne znam,...ista rasprava je bila kao sada ovdje. Ne postoji zakon u koji će ti bilo šta braniti u sopstvenom domu, naravno ako nije krivično delo. Ti znaš kako se tamo ceni privatnost... Jok sada će da brane pušenje u kući... To je neko pogrešno formulisao, pa si verovatno pogrešno shvatila. Privatnost je ok...ali postoje zgrade sa ugradjenim alarmima u zidovima, u cijeloj zgradi..znaci ni na balkonu ne smijes zapaliti. To je realno izvodoljivo i vrlo moguce, tako da ne mislim da sam nesto pogresno shvatila. Kao sto sam ti rekla probat cu provjeriti jer se sjecam s kim sam sjedila.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sad sam besna kao ris kiša me omela u šetnji ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Žex je napisao: Privatnost je ok...ali postoje zgrade sa ugradjenim alarmima u zidovima, u cijeloj zgradi..znaci ni na balkonu ne smijes zapaliti. To je realno izvodoljivo i vrlo moguce, tako da ne mislim da sam nesto pogresno shvatila. Kao sto sam ti rekla probat cu provjeriti jer se sjecam s kim sam sjedila.
To je drugo... Ja mislim na sopstvenu spavaću, dnevnu sobu... Takav zakon ne postoji, a moguće je da postoji u iznajmljenim stanovima gde vlasnici sami donose odluke o tome. Evo ih tvoji prijatelji... Protest protiv zabrane pušenja 
|
|
|
|
|
|