Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nalsedni geni najviše... Evo moj otac je prestao da puši u 30-im, a bogme ću i ja... heh
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pametno zboris...slozit cu se s tobom. onda moram reci da sam ja lucky bitch, barem do sada u zivotu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: a i zivit ces stoo godina Pitt kakav si  Zex, ali u nekim djelovima USA ne smijes ni vani pusiti, sta je to onda !? ... ni u svom stanu, ni na balkonu, ni u zgradi..dozvoljeno je pusiti samo u autu hahah  Sada sam pročitao zakon o zabrani pušenja u Americi... Ovako nešto ne postoji, ovo je izmišljeno Zabrane se svode obično na zatvorena mesta, nikako na sopstveni dom
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
E taman si procitao zakon za sve drzave Amerike..ne zaebavaj me 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nisam ja nepusac i ne pijem,sto sam kao odlucan,cvrst karakter..i to,nego sto je to eto tako...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
U Amerikama svaka drzava ima posebne zakone u vecini oblasti,pa tako i o pusenju,a drzava je oko pedesetak,,,
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: E taman si procitao zakon za sve drzave Amerike..ne zaebavaj me  Nisam čitao za sve države, već sam gledao tabelu zabrana i ne postoji nijedna zabrana o kojoj si ti pričala.. Ajde da olakšamo. Reci ti nama u kojoj je državi zabranjeno pušenje u domu, pa ćemo ti poverovati
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hajde malo Pitt hvali se, nisi odavno haha
Poslednji put menjao Molena dana 29 Sep 2013, 22:00, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
spectator
|
|

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22 Postovi: 95
|
Žex je napisao: Sada sam pročitao zakon o zabrani pušenja u Americi... Ovako nešto ne postoji, ovo je izmišljeno Zabrane se svode obično na zatvorena mesta, nikako na sopstveni dom Kad tebi dođe CIA u kuću,pa pušenje proglasi terorizmom,ima da bude Guantanamo belaja ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Hajde malo Pitt hvali se, nisi odavno haha Takav sam po cijelom tijelu,,buhahahaha
|
|
|
|
|
|