|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Steta Molena steta,pa ovdje su sve pusaci,ja sam valjda jedan od rijetkih nepusaca,zivio ja!!!Hahahaha
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hah, opasna si...  Tolerancije nema... Ja bez problema planem cigaretu napolju ako se nađem u prostoriji gde su nepušači... Znam kako je to kada si nepušač. Dim jurca u oči i nije teško planuti napolju, na terasi, i sl...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a i zivit ces stoo godina Pitt kakav si  Zex, ali u nekim djelovima USA ne smijes ni vani pusiti, sta je to onda !? ... ni u svom stanu, ni na balkonu, ni u zgradi..dozvoljeno je pusiti samo u autu hahah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sta je to u insanu da ga tjera ka duhanu,,,hahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: a i zivit ces stoo godina Pitt kakav si  Zex, ali u nekim djelovima USA ne smijes ni vani pusiti, sta je to onda !? ... ni u svom stanu, ni na balkonu, ni u zgradi..dozvoljeno je pusiti samo u autu hahah  Pa istina,nikad nisam pusio niti pio,ja cu umrijeti zdrav,,,hahahah
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: a i zivit ces stoo godina Pitt kakav si  Zex, ali u nekim djelovima USA ne smijes ni vani pusiti, sta je to onda !? ... ni u svom stanu, ni na balkonu, ni u zgradi..dozvoljeno je pusiti samo u autu hahah  Onda se parkiraj u spavaćoj sobi i rešen problem ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ali ces umrijeti na kraju..odricao se ili ne odricao..to ti ej ono kao dala ne dala uvenut ces  ma ne..evo ne pusis, ne nerviras se, ne seksas se, imas psa...120 godina ces da zivis haha...i nista te ne nervira, ne das se isprovocirati.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Molena je napisao: a i zivit ces stoo godina Pitt kakav si  Zex, ali u nekim djelovima USA ne smijes ni vani pusiti, sta je to onda !? ... ni u svom stanu, ni na balkonu, ni u zgradi..dozvoljeno je pusiti samo u autu hahah  Onda se parkiraj u spavaćoj sobi i rešen problem ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) mogu ja i na parkingu u autu 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma pusti to,izađes vanka i klavir ti padne na glavu,i ćao amore,dakle,nitna je sudbina a i nasljedni geni...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
To u autu nije lose,,hahahahaah
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 64 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|